RADAT

SnowRallyRings tarjoaa unohtumattomia ajoelämyksiä kahdessa kohteessa: Vanttausjärven Mustalammella ja Napapiirillä. Pääpaikalla Vanttausjärven Mustalammen alueella on 10 eri rata-aluetta missä yli 40 rataa. 

SnowRallyRings

SnowRallyRings sijaitsee Vanttausjärven Mustalammella, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Siellä aurattava alue on 1.000.000 m² jokaisena talvipäivänä. Käytössä on 10 erilaista rata-aluetta, jotka sijaitsevat maalla, suolla tai järvien jäällä. Sen lisäksi käytössä on 6 vaativaa erikoiskoetta (SS) ralliharjoitteluun, yhteensä n. 40 km. Ratoja alueella on yhteensä n. 130 km yhteen suuntaan ajettuna. Ajoradoilla on erilaisia vaikeustasoja, korkeuseroja, mutkia ja suoria. Lisäksi on vaihtelevia taitoajoratoja, missä auton käsittelyä voi harjoitella erilaisilla lumi- ja jääpinnoilla.

SnowRallyRingsillä on lämpimiä ja kylmiä kaluston huolto- ja säilytystiloja. Tilat ovat tarvittaessa muunnettavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vuokraamme ratoja ralliharjoitteluun, ajokouluille sekä autojen ja renkaiden testaamiseen ja esittelyyn. Myös erilaiset ralliohjelmat kuuluvat ohjelmiimme.

Alueella rallikeskuksessa on 100-paikkainen ravintola, jossa kaksi erillistä salia, 40 ja 60 paikkainen, sekä 30 paikkainen lämmin kota. Keittiössä valmistuvat herkulliset kotiruokalounaat ja illalliset sekä maistuvat leivonnaiset ajopäivän piristykseksi. Alueella on myös laavuja, missä taukojen aikana voidaan nauttia lämpimiä juomia ja nappailla pientä välipalaa. Tai vaikka paistaa makkaraa!

 

Napapiiri Motor Park

SnowRallyRings on avannut 2017-2018 talvikaudeksi uuden Ice-karting ja mönkijä rata-alueen Napapiirille, Neste Napapiirin viereiselle tontilla. Ratojen lisäksi tarjolla on lämmin pukeutumistila ja säilytystila kalustolle.

RADAT JA HINNAT

Ice-karting radan pituus on noin 350 metriä. Radalle mahtuu kerralla maksimissaan

12 kuljettajaa.

Hinnat paikan päällä                                          20 minuuttia   85€/henkilö

                                                                              50 minuuttia   120€/henkilö

 

Mönkijä- radan pituus on noin 250 metriä. Radalle mahtuu kerralla kahdeksan kuljettajaa.

Hinnat paikan päällä                                          20 minuuttia   75€/ henkilö

                                                                              50 minuuttia   85€/henkilö

 

Asiakkaille on tarjolla lämmintä mehua ja keksejä ajon päätteeksi.

Teemme yhteistyötä Nestehuoltamo Napapiirin kanssa, WC-tilat ja mahdollisuus kahvitteluun on siis samassa pihapiirissä.

Varaukset sähköpostitse snowrallyrings@co.inet.fi

Minimi ryhmäkoko on neljä henkeä tai 340€

 

Parhain terveisin

Pentti Koskiniemi

 

 

 

SnowRallyRings
97625 Vanttauskoski, FINLAND

info@snowrallyrings.com
puh: 0500 393 168

Bannerikuvat William Croze