RADAT

SnowRallyRings tarjoaa unohtumattomia ajoelämyksiä kahdessa kohteessa: Vanttausjärven Mustalammella ja Apukassa. Pääpaikalla Vanttausjärven Mustalammen alueella on 10 eri rata-aluetta missä yli 40 rataa. Lisäksi Apukassa jäärata järven jäällä.

SnowRallyRings

SnowRallyRings sijaitsee Vanttausjärven Mustalammella, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Siellä aurattava alue on 1.000.000 m² jokaisena talvipäivänä. Käytössä on 10 erilaista rata-aluetta, jotka sijaitsevat maalla, suolla tai järvien jäällä. Sen lisäksi käytössä on 6 vaativaa erikoiskoetta (SS) ralliharjoitteluun, yhteensä n. 40 km. Ratoja alueella on yhteensä n. 130 km yhteen suuntaan ajettuna. Ajoradoilla on erilaisia vaikeustasoja, korkeuseroja, mutkia ja suoria. Lisäksi on vaihtelevia taitoajoratoja, missä auton käsittelyä voi harjoitella erilaisilla lumi- ja jääpinnoilla.

SnowRallyRingsillä on lämpimiä ja kylmiä kaluston huolto- ja säilytystiloja. Tilat ovat tarvittaessa muunnettavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vuokraamme ratoja ralliharjoitteluun, ajokouluille sekä autojen ja renkaiden testaamiseen ja esittelyyn. Myös erilaiset ralliohjelmat kuuluvat ohjelmiimme.

Alueella rallikeskuksessa on 45-paikkainen ravintola sekä 30 paikkainen lämmin kota. Keittiössä valmistuvat herkulliset kotiruokalounaat ja illalliset sekä maistuvat leivonnaiset ajopäivän piristykseksi. Alueella on myös laavuja, missä taukojen aikana voidaan nauttia lämpimiä juomia ja nappailla pientä välipalaa. Tai vaikka paistaa makkaraa!

Apukka Ice Tracks

Apukka Ice Tracks ajoradat sijaitsevat vain 15 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Järven jäälle rakennetulla rata-alueella käytössä on noin 30 kilometriä jääpinnoitteista ajoharjoittelurataa sekä suuri 500 x 40 m käsittelyalue. Järven rannassa on 20-paikkainen kota, missä voimme tarjoilla tilauksesta maastolounaita ja pientä purtavaa. Alueella on myös viihtyisä tulipaikka ja siistit, lämmitetyt ulkovessat. Ajopäivän aikana lounas voidaan järjestää myös muutaman minuutin ajomatkan päässä Napapiirillä.

SnowRallyRings
97625 Vanttauskoski, FINLAND

info@snowrallyrings.com
puh: 0500 393 168

Bannerikuvat William Croze