RADAT

SnowRallyRings tarjoaa unohtumattomia ajoelämyksiä kahdessa kohteessa: Vanttausjärven Mustalammella ja Napapiirillä. Pääpaikalla Vanttausjärven Mustalammen alueella on 10 eri rata-aluetta missä yli 40 rataa. 

SnowRallyRings

SnowRallyRings sijaitsee Vanttausjärven Mustalammella, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Siellä aurattava alue on 1.000.000 m² jokaisena talvipäivänä. Käytössä on 10 erilaista rata-aluetta, jotka sijaitsevat maalla, suolla tai järvien jäällä. Sen lisäksi käytössä on 6 vaativaa erikoiskoetta (SS) ralliharjoitteluun, yhteensä n. 40 km. Ratoja alueella on yhteensä n. 130 km yhteen suuntaan ajettuna. Ajoradoilla on erilaisia vaikeustasoja, korkeuseroja, mutkia ja suoria. Lisäksi on vaihtelevia taitoajoratoja, missä auton käsittelyä voi harjoitella erilaisilla lumi- ja jääpinnoilla.

SnowRallyRingsillä on lämpimiä ja kylmiä kaluston huolto- ja säilytystiloja. Tilat ovat tarvittaessa muunnettavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vuokraamme ratoja ralliharjoitteluun, ajokouluille sekä autojen ja renkaiden testaamiseen ja esittelyyn. Myös erilaiset ralliohjelmat kuuluvat ohjelmiimme.

Alueella rallikeskuksessa on 100-paikkainen ravintola, jossa kaksi erillistä salia, 40 ja 60 paikkainen, sekä 30 paikkainen lämmin kota. Keittiössä valmistuvat herkulliset kotiruokalounaat ja illalliset sekä maistuvat leivonnaiset ajopäivän piristykseksi. Alueella on myös laavuja, missä taukojen aikana voidaan nauttia lämpimiä juomia ja nappailla pientä välipalaa. Tai vaikka paistaa makkaraa!

 

Napapiiri Arctic Motor Park

sulkee ovensa kaudelle 2022-2023. Palvelemme jälleen joulukuussa 2022

Rata-alue sijaitsee entisen Neste Napapiirin, nykyisen Wild Nordicin viereisellä tontilla. Ratojen lisäksi tarjolla on lämmin pukeutumistila, säilytystila kalustolle, pieni katsomo, vessat sekä nuotiopaikka asiakaskäyttöön.

Varaukset sähköpostitse snow@snowrally.fi

RADAT JA HINNAT

Ice-karting radan pituus on noin 750 metriä. Radalle mahtuu kerralla maksimissaan

10 kuljettajaa.

 Ice-kart hinta                                25 minuuttia  70€/henkilö

 

Ennakkovarauksella tarjoammme myös:

ATV hinta                                        25 minuuttia  70€/henkilö

Minikelkka lapsille                       15 minuuttia    40€/henkilö

Asiakkaille on tarjolla lämmintä mehua ja keksejä ajon päätteeksi.

 

Parhain terveisin

Pentti Koskiniemi

 

 

 

SnowRallyRings
97625 Vanttauskoski, FINLAND

Bannerikuvat William Croze