RADAT

SnowRallyRings tarjoaa unohtumattomia ajoelämyksiä kahdessa kohteessa: Vanttausjärven Mustalammella ja Napapiirillä. Pääpaikalla Vanttausjärven Mustalammen alueella on 10 eri rata-aluetta missä yli 40 rataa. 

SnowRallyRings

SnowRallyRings sijaitsee Vanttausjärven Mustalammella, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Siellä aurattava alue on 1.000.000 m² jokaisena talvipäivänä. Käytössä on 10 erilaista rata-aluetta, jotka sijaitsevat maalla, suolla tai järvien jäällä. Sen lisäksi käytössä on 6 vaativaa erikoiskoetta (SS) ralliharjoitteluun, yhteensä n. 40 km. Ratoja alueella on yhteensä n. 130 km yhteen suuntaan ajettuna. Ajoradoilla on erilaisia vaikeustasoja, korkeuseroja, mutkia ja suoria. Lisäksi on vaihtelevia taitoajoratoja, missä auton käsittelyä voi harjoitella erilaisilla lumi- ja jääpinnoilla.

SnowRallyRingsillä on lämpimiä ja kylmiä kaluston huolto- ja säilytystiloja. Tilat ovat tarvittaessa muunnettavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Vuokraamme ratoja ralliharjoitteluun, ajokouluille sekä autojen ja renkaiden testaamiseen ja esittelyyn. Myös erilaiset ralliohjelmat kuuluvat ohjelmiimme.

Alueella rallikeskuksessa on 100-paikkainen ravintola, jossa kaksi erillistä salia, 40 ja 60 paikkainen, sekä 30 paikkainen lämmin kota. Keittiössä valmistuvat herkulliset kotiruokalounaat ja illalliset sekä maistuvat leivonnaiset ajopäivän piristykseksi. Alueella on myös laavuja, missä taukojen aikana voidaan nauttia lämpimiä juomia ja nappailla pientä välipalaa. Tai vaikka paistaa makkaraa!

 

Napapiiri Arctic Motor Park

Avoinna 20.11.2019 ->

Rata-alue sijaitsee entisen Neste Napapiirin, nykyisen Wild Nordicin viereisellä tontilla. Ratojen lisäksi tarjolla on lämmin pukeutumistila, säilytystila kalustolle, pieni katsomo, vessat sekä nuotiopaikka asiakaskäyttöön.

Lipunmyynti toimistot Wild Nordic Finland, Joulutalo Oy sekä Safari Center joulupukin pajakylässä.

AUKIOLOAJAT

Marras- joulukuu 2019

KE – SU             Kello 10.00 -17.00

                          Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tammi- maaliskuu 2020

KE – SU             Kello 11.00 -17.00

                          Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Isompien asiakasryhmien kohdalla pyydämme varaamaan ennakkoon, jotta paikanpäälle tiedetään varata sopiva määrä kalustoa ja henkilökuntaa!

Varaukset ryhmille sähköpostitse snowrallyrings@co.inet.fi

RADAT JA HINNAT

Ice-karting radan pituus on noin 750 metriä. Radalle mahtuu kerralla maksimissaan

12 kuljettajaa.

 Ice-kart hinta                                25 minuuttia  70€/henkilö

 

Ennakkovarauksella tarjoammme myös:

ATV hinta                                        25 minuuttia  70€/henkilö

Minikelkka lapsille                       15 minuuttia    40€/henkilö

Asiakkaille on tarjolla lämmintä mehua ja keksejä ajon päätteeksi.

 

Parhain terveisin

Pentti Koskiniemi

 

 

 

SnowRallyRings
97625 Vanttauskoski, FINLAND

info@snowrallyrings.com
puh: 0500 393 168

Bannerikuvat William Croze